A cup of something fresh, I crave for something new

Den här klänningen hade jag på min studentfest och på midsommar. Fast helst hade jag haft på mig den typ hela tiden för den är bäst. Ännu bättre är att jag köpte den på Myrorna för kanske 160 kronor. Och den sitter helt perfekt!
/A

Lite London

Det här blir osammanhängande, men jag tänkte dela med mig av lite London-bilder. Och snart ska jag försöka sammanställa en London-guide till er också! Promise. Fan vad tråkigt att det gick så dåligt för England igår förresten... (första gången i världshistorien jag bryr mig om en fotbollsmatch...?)
Amanda
Tina och Line på Smash & Grab @ Proud
London Fields!
Jag, Sussi och Emma
Kaffe på Breakfast Club i Hoxton
Eggs Royale, ganska gott
Emelie dricker en smoothie som är grön men det ser ju inte ni att den är

Cory och Emma

Let go, let your skin show that you've been in the sun today

Åh vilken helg! Midsommarfirande på vår uteplats, trångt men fint, och sen Enfants. Igår, disk disk och åter disk och sen balkonghäng hela kvällen. Och idag har jag och Amanda tagit årets första dopp!
Det är sommar på riktigt! /O








Midsommarafton



Hej på er i midsommarfirandet! Jag är hemma hos Olivia nu, folket har ramlat in och snart ska vi äta massa god mat, sedan får vi se vart det bär av. Min midsommarkrans har redan börjat vissna, och vi hade bara prästkragar i trädgården, men men. Ha en fin kväll.
Amanda

You like music we can dance to

Foto: Sara

Jag vill gå på promenad nere vid hamnen! Men nej, nu har jag helt plötsligt sjukat ner mig igen. Det gör ont att andas. Jag är hypokondriker, så detta är jobbigt för mig. Och imorgon är det ju midsommar! Vad ska ni hitta på då?
Amanda

Parisfilmen

Idag var jag på stan här i Göteborg och direkt så längtade jag bara bort igen. Jag får liksom inte riktigt plats här. Jag känner mig lika instängd som när jag råkade bli inlåst i ett minimalt rum på en klubb i London förra veckan.
Paris hade varit fint nu. Jag kom på att jag ju inte har visat er min film, en del av mitt projektarbete, som jag gjorde när jag var där i höstas! Så, varsågoda.
Amanda

A movie I made when I was in Paris in October

Två filmer jag vill se:

Somewhere av Sofia Coppola

Micmacs av Jean-Pierre Jeunet

Längtar tills de här har premiär! Micmacs kommer tydligen 27e augusti, Somewhere verkar vi få vänta lite längre på tyvärr...
Amanda

Stilletos and broken bottles, I'm spinning around in circles

Hej på er gullungar. Nu är jag hemma igen! Jag har haft två helt underbara veckor i London. Här ovanför är tre exempel på trevliga stunder; Sussie och jag, cupcake från Broadway Market och sol på terassen.
Dock har jag har verkligen haft sån otur de senaste dagarna att det inte är klokt. Det började med att jag blev jätteförkyld och mest sov bort ett par dagar. I lördags blev mitt pass stulet när vi var ute, fick fixa ett provisoriskt pass för 141 pund. Jag kan inte visa er särskilt många bilder från resan, för kvällen efter det blev min systemkamera stulen. Gråter lite när jag tänker på det. Till råga på allt fick jag lägga mina sista pengar på en ny resväska på Stansted eftersom min gick totalsönder på vägen till flygplatsen...

Samtidigt så hade så mycket värre saker kunnat hända. Och jag knäppte iallafall ett par stycken bilder med min kompaktkamera, så det får ni snart se mer av!
Amanda

Torsdag





Fasen vad trögt det går med bloggandet. När jag jobbar hinner jag inte och när jag är ledig känner jag inte fört... I alla fall inte nu när vi har fått lite sommar tillbaka! Jag har varit ledig i två dagar, det har vart mycket uteplatshäng, lite reafynd, bra böcker, fotboll och Styrbord Babord igår, väldigt somrigt och fint och gölliga bloggläsare, hej på er! Och nu ska jag titta på True blood, avsnitt ett på säsong tre. Har nästan gått och blivit en vampyr av all längtan, äntligen!!
/O

Londonbilder

Lite London den senaste veckan:


På upptäckfärd med Cory


Hungrig



Då äter man crepes med choklad


På väg ut


Nya jackor!


Foto:
Cornelia Håkansson

Nu är jag mest förkyld, men ska nog släpa mig iväg till Oxford Street och köra Topshop och Primark-svängen. Eller kanske bara gå till parken och sova lite.
Amanda


Lördag i London



Hej på er! Nu sitter vi här i lägenheten i Hackney, London och kollar VM. England leder, jippi! Hoppas de vinner annars blir det väl lite dålig stämning senare på stan. Hoppas allt är bra med er, jag kunde inte haft det bättre.
Amanda

Fredagsinspiration


Sartorialist


My parents were awsome


Nathalie




Anaïs Mwa


Emma


Sartorialist

Matdagboken

Jag har så många bilder att lägga upp efter ett par veckors uselt bloggande... Här är matbilderna! All mat är ju hundra gånger godare på sommaren.
/O


Fikon


Mackor på Le petit café




Firade Mattias nya jobb på Mañana. Ostfyllda vetetortillas med majsaioli, saltrostad potatis, rödbetor och getost, calamari, vitlöksbröd, mmm...


Äter färskpotatis varannan dag ungefär.


Pistagemuffins


Carbonara fast med skogschampinjoner istället för bacon.


Bjöd Emma och Alex på en magnifik middag på vår uteplats.

Up next: London

Om tre och en halv timma går planet till London! Pirrigt. Jag hör av mig imorgon när jag är framme och rapporterar till er hur läget är! Åh vad det känns härligt att inleda sommarlovet (ja jag lever i en illusion) med en så här trevlig resa! Tipsa gärna om lite roliga London-grejer om ni vill så länge!
Amanda

Studentpresenter

Jag fick jättefina studentpresenter, bland annat det här linnet från Olivia och plånboken från mamma och pappa. Det är lite tantvarning på att ha matchande väska och plånbok, men Manhattan är mitt favoritmönster!
Amanda

Studenten 4e juni

Studenten, vilken dag! Det var bättre än jag förväntat mig faktiskt. Allt var bara så perfekt, vi inledde dagen med en underbar idyllisk champagnefrukost på Lovisas brygga i Onsala, vidare till skolan under den roligaste bussfärden i mitt liv, skriva i mössor, kolla på fina filmer, springa ut, gråta lite, åka flak (så sjukt roligt), mottagning med massa god mat och grymma presenter, byta om inför kvällen, dans och tårdrypande farväl... Precis som det ska va.
Amanda
Anna och jag på bryggan under champagnefrukosten, kan man ha mer tur med vädret? Nej!
ES3C, ett sista klassfoto
I teatern på förmiddagen
Flak!
Hemma hos mig på mottagningen, jag och Kajsa
Amanda, Jenny och jag
Emma, jag och Jenny innan jag skulle iväg på studentfesten på kvällen
Jag har inte fått alla bilder än så det kommer nog fler snart!!!
Puss

Picknickfestivalen

Oh, jag har haft en så underbar helg! Studenten i fredags (bilder kommer), Andralångdagen i lördags, och så Picknickfestivalen igår då, där de här tre bilderna kommer ifrån. Fjärde året i rad och det är alltid så trevligt tycker jag!
/A
Line et moi
Jullebulle och Line

Carro och Carro ser ut att vara med i en film

Sjung om studentens lyckliga dar

Imorgon tar jag studenten. Så himla roligt, knäppt, sorgligt och underbart. Att växa upp är en märklig grej!
Amanda

Bytesrätt clothes swap

På lördag är det dags för clothes swap på Lindholmen här i Göteborg! Förutom att du kan byta till dig massa nya snygga plagg så händer det andra roliga grejer också, till exempel så ställer Angelina Brandt ut bilder. Läs mer här!

So stay happy while you still don't know what you're doin

Foto Felicia
Idag har jag haft näst sista skoldagen, fikat med Felicia, ätit middag på Manãna med Jennifer och Anna. Solig och fin dag, jag känner mig glad, trots att allt är kaos just nu.
Amanda

Tisdag



När jag var och fikade med Karro och Emma i lördags hade Karro på sig de här skorna som hon köpt i New York. Bara lite avundsjuk...
/O

I'm a lot like you

Lite finfinfin tisdagsmusik!