På tåget



Hallå där! Tåg + photoboothbild känns väldigt bloggaktigt. Har en ny skjorta också, från Monki. Nu är jag halvvägs till Stockholm och det pirrar i magen när jag tänker på att jag snart får träffa Neda och Anna. Hoppas på massa Louie-häng (har inte vart där sedan de gjorde om ju), kusinhäng, vinhäng, indisk mat och SOL! Allt som hör Stockholm till. Har faktiskt inte varit där sedan jag flyttade tillbaka till Götlaborg.

Annars har jag bara ett litet tips om någon har missat att Britta Persson har gjort höstens hittills bästa skiva:


Hej bloggen

Hej! Jag trodde att jag skrev för en månad sen (eller ännu längre är det nog) att jag skulle börja blogga igen? Tydligen inte! Men nu gör jag ett försök igen. Sen senast har jag jobbat, höstdeppat och varit i London. Den staden gav mig lite energi tillbaka faktiskt. Amanda var bästa guiden och jag hade kunnat shoppa med mig halva stan hem tror jag. Men jag nöjde mig med en randig tröja och detta:


Klänning från Tosphop


Armband från Portobello market


Bh från Cos

Imorgon ska jag till Stockholm. Kanske kan uppdatera blöggen från tåget. Hoppas.
/Olivia

I've been looking for something else

Gråter aldrig till sorgliga kärleksfilmer eller sådär, men det här alltså... Så himla bra! Visst blir man glad? Varför var inte alla musiklärare på mellanstadiet sådär?
Amanda

Liberty

Jag köpte precis fina kjolen från Acne av Felicia! Hon la upp den på Tradera men då attackerade jag henne på facebookchatten och skrek "Men jaaaag vill ju ha den!". Enda sedan Olivia var så fin i sin balklänning i samma tyg (fast lila blommor) så har jag haft en crush!
Amanda

And the loves to love the love

Förutom att SD har kommit in i riksdagen så måste jag säga att livet är rätt fint just nu. Inom loppet av tre dagar har jag blivit med jobb, lägenhet och kille! Och på onsdag kommer Olivia och Mattias hit. Och på lördag ska vi ha fest!
Amanda
Har hängt en del med Frida och Elin. Synd att de bor på andra sidan stan.
Jag älskar Regent's Canal det är så himla mysigt där! Försöker gå dit då och då fast när det blir mörkt är det lite läskigt...

Victor kom hit och vi gick till Tate och kollade på Monet
Och åt muffins från Hummingbird Bakery
På Crazy Homies, grym mexikansk resturang i Notting Hill

I Soho för White Russians
Ost-tallrik. Nu ska jag köpa en anteckningsbok så att jag kan föra kassabok för jag gör av med så mycket pengar här på god mat. Måste bara köpa anteckningsbok, som sagt... Ännu en utgift...!

Röstaröstarösta!

Myndig var jag minsann inte när den här bilden togs, typ två år gammal från arkivet
Ni glömmer väl inte att gå och rösta i riksdagsvalet kära ni? Som nybliven vuxen känns det mäktigt att få vara med att påverka lite. Och särskilt viktigt i år dessutom. Jag älskar den där gruppen på Facebook, typ "Fyll Sverigedemokraternas postbox - skicka tillbaka deras valsedlar"


Collage

Backyard Bill


Majpaj


Vi tar oss upp en vacker dag


Ikväll lyssnar jag på Håkans nya singel och tänker på Göteborg (rättelse: tänker på en människa som finns i Göteborg just nu)
/A

When I'm with you I have fun

Londonlivet leker fortfarande! Vi har det så himla härligt. Fast i förrgår provjobbade jag på en bar/klubb i Shoreditch som heter Cargo och det var hemskt! Jag gick därifrån efter halva tiden. På onsdag ska jag provjobba på ett mysigt café i Soho (Nordic Bakery) istället, tror det passar mig bättre.
Annars lägger jag mest alla mina pengar på god mat och fina drinkar.
Amanda
Kvällspromenad vid Regent's Canal
Häromdagen fyllde Cornelia 20 år, grattis grattis! Fick ingen bild på födelsedagsbarnet men här är iallafall jag och Line när vi dricker jättegod champagne! Vi var på en helt lovely resturang i Notting Hill, ska ta reda på vad den hette, ni måste gå dit.
Emma och Emelie födeledagsskålar
Feta + pomegranate + ruccola + vit balsamvinäger och ååh så himla gott!!
En annan fin och tydligen väldigt god sallad som Emelie åt!
Beautiful Hackney
Mojitos på Breakfast Club, en favorit. Här är Julia
Linefine
Igår var vi på Catch!

Here it is, one more one less


Londonlivet so far!

Livet leker i London, eftersom jag inte börjat det hårda söka-jobb-livet än, utan bara har semester... Helt underbart. Men nu är jag trött efter att ha gått på stan i hundra timmar, så ikväll ska jag ta det väldigt lugnt. Passar på att blogga lite!
Amanda
Jag älskar Breakfast Club!! Mmm vegetarisk english breakfast
Jag och Line delar ett passionerat intresse: megastora lyxbåtar
Fint va? Vill bo i ett av de små husen. Eller på en husbåt!
Jag och Elin på väg ut igår
Frida och Elin (som också har flyttat hit!!! ♥) i Shoreditch

Hela gamla Moderniteter-arkivet

Hurra, nu det går att läsa vår gamla Devote-blogg igen! Den gick att rädda. Sitter och är nostalgisk i detta nu. Jag gillar det här inlägget, eller så kan man ju gå tillbaka ännu längre, eller typ det här! Men nu får ni kolla själva istället.
Corinne Day
www.moderniteter.devote.se

Home is whenever I'm with you


Då åker jag och prövar lyckan i London då. Ni är några som har undrar lite. I september kommer jag bo hos mina kompisar i Hackney som flyttade dit i mars. Om allt går enligt planen så har jag ett jobb och en ny lägenhet i oktober. Så får vi ser hur länge jag stannar! Wish me luck! Jag är jätterädd. Men så himla spännande och så jävla kul! Är det någon Londonbo som har några bra tips till mig? Råd på vägen? Om jobb och lägenheter typ.
Ska packa färdigt nu, åker om fem timmar! Nästa gång skriver jag från London.
xxx Amanda

Cos

Cos har fina höstkläder. Ska ju lätt shoppa loss lite där i London!! Och min kompis Cornelia jobbar där. Personalrabatt då eller? Yes!!
Amanda