Up next: London

Om tre och en halv timma går planet till London! Pirrigt. Jag hör av mig imorgon när jag är framme och rapporterar till er hur läget är! Åh vad det känns härligt att inleda sommarlovet (ja jag lever i en illusion) med en så här trevlig resa! Tipsa gärna om lite roliga London-grejer om ni vill så länge!
Amanda

Kommentarer
Postat av: annaj

ha sommarlov!! helt ok, det var mitt svar på varje fråga om vad jag skulle göra efter studenten, ha sommarlov. jag hade min absolut bästa och kanske fattigaste sommar någonsin och jag ångrar det inte för en sekund. jag missade en jättebra jobbchans också för att jag satt på tåget på väg till emmabodafestivalen. men whatevs, njut!!

2010-06-09 @ 19:00:31
Postat av: julia

notting hill arts club!

2010-06-09 @ 19:58:22
Postat av: Jennifer

ja som ovan. världens finaste klubb.

och sen en secondhand affär som ligger i victoria, på upper tachbrook street, kommer inte ihåg vad den heter + i samma område 2 min bort, på church st, finns en fin butik som säljer gammalt och nytt från urban outfitters - superbilligt + trevlig personal!!! Båda de ställena var guld värda när jag bodde där under vintern och våren. grattis till studenten och hej hej!

2010-06-09 @ 21:28:49
Postat av: jennifer,

hur bor du i london? hos en vän, vandrarhem eller hotell? vill så hemskt gärna dit nu i sommar, men min ekonomi är emot mig. usch&tvi,

Postat av: linda

Topshop ska ha någon BBQ i regents park på lör, kanske kan vara värt att besöka? 1001 är en myspysig bar i öst, käka på Wagamama ska du göra också och åk ut till Richmond och ta en öl i gräset vid floden! Ett annat trevligt område är Hampstead :D Hoppas vädret blir lite bättre bra. Det har regnat katter och hundar hela veckan och är riktigt ruggigt!

2010-06-10 @ 17:11:11
URL: http://wingspan.blogg.se/
Postat av: victoria

jag skrve en hel london-guide när jag bodde där! läs: http://palea.blogg.se/2009/june/utkast-sa-var.html

2010-06-10 @ 21:32:34
URL: http://palea.blogspot.com
Postat av: Ingejeanett

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2011-03-11 @ 10:05:15
URL: http://ingejeanett.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback