You don't have to go

101803-1604

Lyssna.
Godnatt!

Teenagers

101803-1601
Klänning, skor och kofta, second hand
Basker, Indiska
Gula ben, H&M

Godkväll!
Vår kära moder har återupplivat datorn och vi drog en lättnadens suck här i huset, för hur tråkigt hade det inte varit att gå miste om alla gamla bilder.
Nytagna bilder är det ont om för tillfället, en outfit från i lördags är allt jag har att bjuda på. Nu ska jag plugga samhäll.
Pözz

Baby blue

101803-1602
Linne, American Apparel
Ögonskugga, Isadora

Datakunskap, det är allt bra kul.
/A

OH MY GOD

Bloggen genomgår en liten kris... Vår dator har kraschat!!!  Får se hur sjutton vi ska lösa det här, hehe. Håll ut. Puss

Merry happy

101803-1598101803-1599
Här ser ni en stilig kille som jag och
Jenny träffade igår på Centralstationen innan vi begav oss hemåt. Vi föll särskillt för väskan, sjalen och håret! Ett väldigt internt meddelande till våra gatumusikantvänner från igår; glöm inte att ge oss er mailadress så vi kan planera när och hur vi ska tjäna ihop pengar till de där jeansen.
Amanda


Sommarens sista smak

101803-1597
Blus och kjol, H&M
Skor, secondhand

Kom precis hem från en fantastisk kväll som jag spenderat med en fin vän. Vi inledde kvällen med en fika komponerad av en jättesöt tant på piano, fortsatte till Fängelset i Göteborg där vi dansade oss svettiga till Lasse Lindh, därefter var vi med om en ganska så obehaglig spårvagnsfärd men vi dränkte våra sorger i ett disko på fem personer på Centralstationen. Hoppas ni har det gött,
/A

Let me get what I want

Igår natt var jag och dansade en sväng på Sticky Fingers i Gbg.
Kom just hem ifrån Stockholm där jag tillbringat början av lovet på Söder. Börjar hitta rätt bra där uppe nu och måste säga att jag verkligen gillar Söder med alla dess Second Hand butiker, utbudet är så mycket bättre än i Göteborg. Imorgon är jag jättesugen på en runda på stan, men kom på att det är stängt överallt, attans, får vänta tills Söndag!

image1596
Seccond Hand kavaj
Random skjorta
Slips bars ifrån Atlas denna på bilden är ifrån Paint
Cm
Loake boots

Ha en fin kväll / Martin