Lördag

   

Huua vad mycket folk det var i staden idag! Blev tillslut så trött på alla barnvagnsföräldrar som tar upp hela gatorna och alla strosande par som går jättelångsamt precis framför en att jag skyndade mig till tåget hemåt. På vägen hem tänkte jag ut några små tips som man bör tänka på när man ger sig ut på stan en lördag kväll när alla (inklusive du själv) är köpgalna:

* Du bör ha med dig något att dricka, en huvudvärkstablett och plåster till eventuella skavsår.
* Har du ett utsatt mål, undvik gatorna där alla går och trängs. Vägen kanske blir lite längre men du kommer trots det garanterat fram snabbare. Och genom att gå på gator du inte brukar gå på kanske du upptäcker någon ny rolig affär. Det gjorde jag idag, en trevlig secondhandaffär minsann!
* Lyssna på musik medan du går. Du måste gå i takt till musiken, du kan alltså inte stanna för att släppa förbi någon eller för att den framför segar. Se viktig ut.
* Eller varför inte springa? Det funkar faktiskt riktigt bra, folk flyttar på sig (okej, jag har väl inte direkt testat det här på allvar. Det är nog risk för att man ser ut som att man smiter ifrån någon affär med stöldgods. Då kanske någon stoppar dig istället och lämnar in dig till polisen.)
* Undvik Weekday (iallafall i Göteborg) om du inte vill svettas... mycket.

Lite trevliga ting hittade jag iallafall. En bikini i närmast perfekt modell från Gina Tricot, den underbara klänningen från H&M (jag provade den längre versionen för ett tag sen, den var alldeles för stor... det här var sista exet som fanns, storlek 42, sitte perfa... knasigt), och tillslut den snygga klänningen från Acne (den är längre på mig än på modellen, jag har väl typ lite kortare ben eller nåt, hehe). Jag ska eventuellt ha den på vår avslutningsfest/bal i skolan om några veckor, så ni får inte se den på än!

VIKTIGT MEDDELANDE: Budning på klänningarna pågår till klockan 12.00 imorgon, söndag!

MINDRE VIKTIGT MEDDELANDE: Jag gör en sista kraftansträngning i den här tävlingen... R..rö...rösta!

Amanda


Information

Hej hej hej! Nu ligger de tre klänningarna uppe till försäljning! Kul va? De är alla i storlek 34/36/38 (Small/Medium typ). Utgångspriset är 200 kronor på samtliga. Vill du ha någon av dem så får du gärna lägga ett bud! Auktionerna avslutas om ett par dagar, säger till när jag bestämt mig för en speciell tidpunkt. Du som får klänningen tillslut står för frakten som jag gissar kommer ligga på cirka 20 kronor. Du får den hemskickad inom en snar framtid. Betalning sker genom att ni sätter in pengar på mitt konto, när jag ser att jag fått in pengarna skickar jag klänningen! Smidigt och enkelt.

Klänning nummer 1

Piffig klänning i jättefint rosablommig  mönster, storlek 34/36/38.
Utgångspris 200 kronor. Auktion pågår några dagar framåt (ett bestämt datum kommer). Lägg dit bud via kommentarsfunktionen. Glöm inte att ange din emailadress!
AUKTION AVSLUTAD.
101803-1118101803-1117
101803-1119101803-1120

Klänning nummer 2

Blekrosa/vit klänning i storlek 34/36/38.
Utgångspris 200 kronor, lägg gärna ett bud! Annars tar jag den själv...
AUKTION AVSLUTAD.
101803-1122
101803-1124101803-1123101803-1121

Klänning nummer 3

101803-1126
101803-1125
 
101803-1127
101803-1128

Blåvitrutig klänning i storlek 34/36/38. Obs! Kortare än de andra två, men den kan med fördel bäras med ett par jeans eller tights. Utgångspris 200 kronor. Varsågoda att lägga ett bud!
AUKTION AVSLUTAD.

Won't you come with me

101803-1116

Indiska rakt igenom.
Är det inte underbart att kunna sitta ute på altanen i bara klänning, läsa Elle och äta rostade mackor med getost och honung så säg.
/O

101803-1118

Nytt på skofronten

101803-1103

  

Svarta små skor från Röda Korset
Blå tygskor, second hand
Vita tygskor från Din Sko
Sandaler, second hand

Skor kan jag tydligen inte få för många utav... Nåväl, de är ju i alla fall ganska användbara.
Olivia

Stand by your band!

101803-1113

Sahara Hotnights släppte ju ny skiva förra veckan, med snygga titeln What if leaving is a loving thing.  Som det inbitna fan jag är (de är ju typ Sveriges coolaste och snyggaste band) var jag riktigt spänd på hur det skulle låta - särskillt eftersom förra skivan Kiss and Tell  är helt fantastisk enligt mig. Första låten på What if leaving is a loving thing skulle lätt platsat på förra skivan, trallvänlig och jättesnygg. Resten är som det stått i de flesta recensioner mer avskalat och möjligen lite "gubbigare". Låt er inte avskräckas av detta; det är fortfarande sjukt bra. Vid första lyssningarna saknade jag mycket från förra skivan, men sen dess har låtarna bara växt i mina öron och slutligen kan jag konstatera att jag fortfarande älskar Sahara Hotnights! ♥

Amanda

Chanel no.5

101803-1111
101803-1112
Klänning, H&M
Skor, Din Sko
Skinnjacka, secondhand


Plus två fina halsband. Skor och ett litet hjärta från H&M, det andra är gjort av en parfymflaska med inspiration från
Cassandra. Jag tackar för ett fiffigt tips!

Idag var det min tur att inta Konsum. Jag har sprungit runt och ställt varor i perfekta rader de senaste timmarna, kändes riktigt bra att ha ett jobb. Får nog tacka Olivia för det...

Amanda

Måndag igen

Först och främst vill jag bara säga en sak till er alla som undrar över våra bästa secondhandtips i Göteborg; sök på "Göteborgsguide" i arkivet så hittar ni ett inlägg där vi tipsar om några bra! Smidigt va? Hehe.

101803-1109
Köpte massa plastblommor häromdagen, de ska sys fast på en tröja/klänning inom en snar framtid, kan nog bli grymt!
Inspirationen hämtades här. Tackar!  I samma veva köpte jag blusen här nedan, med knappar och en fin rosett på baksidan. Secondhand är vad det är!


Klänning, Adnama
Jacka, Adidas
Jeans, H&M
Skor, Din Sko

Kan förresten med glädje berätta att jag har sytt tre klänningar till försäljning nu! Finfina båda två, hade nästan helst velat ha dem själv... hehe. Men nu får ni gärna tycka till - auktion här på bloggen då man får lägga bud via kommentarsfunktionen/mail (via t.ex. Tradera känns inte aktuellt då man behöver vara myndig för att bli medlem) eller att man får skriva upp sig på den klänning man vill ha och att jag sedan drar lott. Vad är bäst? Bilder och mer info om klänningarna kommer i veckan.

Amanda

The mind has so many memories

101803-1106

The mind has so many pictures
Why can't I sleep with my eyes open


Dagens (och veckans, och alla tiders) man.

Nyaste nytt

101803-1098

101803-1097

   

Halsband med klockimitation, Pieces
Halsband med äpple, Guldfynd
Rött skärp, H&M
Clips, second hand
Brosch, second hand
Armband, H&M

Jag har fyllt på min accessoargarderob litegrand... Speciellt nöjd är jag med de första två halsbanden. Nästa smyckesinköp blir nog en klocka. En riktig klocka som kan visa mer än ett enda klockslag.

Idag har jag jobbat, tvättat och sytt. Min mor hjälpte mig att göra en klänning, den blev hur fin som helst! Tack mami.
Hoppas ni haft en lika fin helg som jag! /Olivia

Fina män

 
Foto: HEL LOOKS samt Manchester Looks

Ibland önskar jag verkligen att jag blivit född som kille istället. Allt sitter mycket snyggare på en manlig kropp, ta bara jeans som exempel. Jag är för övrigt ute efter ett par nya jeans... Så kom gärna med jeanstips!
/O

Virkat

101803-1096

101803-1095
Linne från Emmaus i Halmstad
Bikini, H&M Trend

Virkat är sött och fint och passar bra till sommaren. Ännu är det kanske en aningen kallt att börja knalla runt i det lilla linnet. Men till bikinin saknas det bara en
hatt, sen kan badsäsongen börja!
Olivia

Marry me!

101803-1094
Vilken otur man kan ha, första gången den här veckan som jag äntligen får ha på mig något annat en pyjamas (där utav de få uppdateringarna) så är det för att åka till tandläkaren och dra ut en tand. Bedövningen har inte riktigt släppt än så om ni tycker jag ser ut som Kalle Anka kan detta vara anledningen.

Fin låt: Marry Me - Suburban Kids With Biblical Names


Klänning och jeans, H&M
Sneakers, Din Sko
Armband, Prickig Katt
Väska, Dior

Amanda

Gästis

101803-1090
Klänning, BikBok
Diadem, H&M
Skor, Betty Blue

Lillasyster Moa bidrar med en gästoutfit iklädd ny klänning. Tack Moa!

Ps.
Rösta gärna igen. Förlåt för att jag tjatar, men jag ligger faktiskt trea just nu *skrytskryt* (får se hur länge det håller, haha...)

So Long

Kära ni!
Det har blivit dags för mig att ta en liten paus från denna blogg. Jag har brist på både tid och lust just för tillfället. Jag kommer kanske skriva lite då och då men jag hinner inte uppdatera alls lika "ofta" som innan. Jag har dock shoppat i stora mängder på den senaste tiden då jag nu för tiden är rik som ett troll, så ett par bilder på mina fina fynd kanske jag hinner knäppa i helgen. Och jag ska försöka svara på alla kommentarer snart, har bara hunnit med en del då vår dator hänger sig för jämnan.

Men puss puss puss mina små hjärtegull, glöm för all del inte att gå och lyssna ut på koltrastarnas sång och njuta av våren. När vi hörs nästa gång får framtiden utvisa. Ajökens
Olivia

101803-1089

Äsch

101803-1088
Hola! Idag har vi studiedag, jag är fortfarande sjuk, vilken tur man kan ha alltså! Bilden är konstig, men försök fokusera på det käcka hårbandet/diademet som jag köpte i helgen, reapriset var tio kronor på H&M.
Jag gör något så moget som att baka bröd, hör och häpna! Focaccia med massa olivolja. Det är färdigt om typ 10 minuter. Gud vad gott mums mums mums! Jag är hungrig! Hähähä.

Ni får förresten
hemskt gärna in och rösta mina omslag på Modette.se. Priset är 5000 kronor att shoppa för... Det unnar ni väl mig? He he he.



Dagens låt: And I found this boy - Maia Hirasawa

Amanda

Länkkedjan

Linn la till oss på länklistan. Tusen tack! Just nu kommer jag bara på två favoriter som inte redan hade skrivits ner, men iallafall.

1. Klistra in texten i ett nytt blogginlägg. Precis innan den kopierade texten skriver du ett kort stycke där berättar om listan och länkar till den bloggaren som lade till dig på listan. Det här är viktigt eftersom det därmed inte skapas duplicerade inlägg. Eftersom någon också lade till dig på listan torde det inte var för mycket begärt att bjuda på en extra inlänk till den personen.
2. Ta listan under Mina tre tillägg från bloggen som lade till dig och lägg till dem under rubriken Originallistan. Känn dig fri att ändra länktexten till din egen blogg för att få varierade nyckelord i dina kommande inlänkar.
3. Lägg själv till max tre bloggar under Mina tre tillägg.
4. Kontakta de som du har lagt till och be dem göra samma sak.

Mina tre tillägg
Nio till fem - Cool och söt tjej med underbara kläder, mycket Marc Jacobs här.
Sorbonne -  Också cool. Hon har en mogen och enkel stil, inspirerande.

Orginallistan
Nio till fem - Cool och söt tjej med underbara kläder, mycket Marc Jacobs här.
Sorbonne -  Också cool. Hon har en mogen och enkel stil, inspirerande.
Helgadorotea - två grymma tjejer som är grymma på att sy och som tar fina bilder!
Moderniteter- systrarna från Göteborgsområdet tipsar om allt från mode till musik och ingen kan undgå att avguda bloggen!
Hellobenjamin - en duktig tjej jag hittade via bilddagboken.
Mimo Style - Mimo bloggar om kläder och sitt liv i största allmänhet. Hon har dessutom en grymt snygg stil. 
Linn- En tjej som älskar att fotografera. Och vilka foton där till!
Ohlala - Tre härliga tjejer med sanslöst snygga kläder. Här akn amn sannerligen hämta inspiration!
Victoria: Ball tjej med ball stil, som skriver fint om allt ifrån mode, till meningen med livet.
Artbox: Prima blogg om mode, kläder, livet mm. skrivet ur coola Bambis och Kittens (Sahras och Linneas) synvikel med mycket finfina bilder.
Matilda: Härlig mode-blogg, av en härlig tjej med grym stil med många inspirerande outfits-bilder!
Spegelbilden: Elin bloggar om mode, kläder och annat trevligt.
Alma: Tjej med grymt snygg stil som är duktig på att sy.
Ragnhild: Secondhandfynd, hemmasytt och inspirerande foton.
Käthe's modeblogg: Här hittar man modetips, recensioner och en massa inspiration.
UmmaGumma - The time is Now: En härlig tjej som skriver både tankeväckande och underhållande blogginlägg.
Elins blogg: Inspirerande och kreativ som bara den!
Modesty Mia: Härligt positiv tjej som har färgsprakande collage och roliga outfitsposer!
Danweistyle: E-baybruden! Hon kan konsten att gräva fram alla guldkorn!
Fröken Ellas känsla för kläder: Här kan man få bra tips på hur man skall klä sig för sin kroppsform m.m.
Lalisen: En riktig fynderska som dessutom kommer med ett och annat hälsotips.
Saker och ting: Tankar om livet och bloggar om inredning och andra ting.
Guldkanter: En galen tös som bjuder på sig själv. Hon får mig att skratta.
Miss Keep Your Distance: En otroligt underhållande och välskriven blogg. Hon bjuder på sig själv och får mig att skratta högt flera gånger!
Mi Casa: Inredning varvat med personliga saker och allmänna funderingar.
iMolly: Jättefina foton, mycket inspiration och härliga färger!
Millans Bak: Mycket gott
Miss Sophie: En förvirrad Höna
Dolcevita: tjejsajt
Äta bör man: godmat
Cutwalk: frisyrblogg
Frisörguiden: frisyrer
Manligt
Carolangel: blogg om allt möjligt
Christina: skriver om mat , kryddor, örter: Har hur många fina och goa´ recept.
Annelie: skriver om allt möjligt. Livet, familjen, fina matrecept.
Carina: skriver om utbildning, pyssel-allt möjligt.
Livet efter: Skriver om livet före och efter hennes ögonsjukdom
beckfjall1: Föredetta missbrukare som skriver om sitt liv idag
Sussibussi: Fyrabarnsmor som skriver om sin vardag
Theas rum : Tvåbarnsmor skriver om inredning och sin vardag
Whiskeyochchampagne : Skriver om allt från sitt vackra hus till barn och mat
Hannajos : Trebarnsmor som älskar kläder, brottning och inredning.
Mariakoden: mycket humor från stort hjärta och mycket snyggt att se på.
Medaljongen: härlig inspiration från ett smakfullt hem, där rara Maria med familj bor.
Kol och krita: snygg blogg med fina inspirerande bilder som ofta är helt i min smak.
Dreamhouse: Här får man ta del av en massa inspirerande interiörbilder samt ett spännande husprojekt.
Isa: Härlig blogg där man ofta får ta del av formgivare Isas nyproduktion. Kika in och ta del av hennes underbara alster!
Hemmariket: för att det finns så mycket fint att titta på hos henne och hon är en trevlig person.
Emmalexa: som har en blogg med varierat innehåll, allt från vardagsbetraktelser till djupa funderingar.
Junitjej: som alltid är uppmuntrande och hittar på finurliga saker att gissa på.
Puppan: En mycket inspirerande blogg om Puppans lägenhetesrenovering och tankar kring inredning. Bloggen är så inspirerande att den i alla fall fått mig att någon gång vilja renovera en lägenhet eller ett hus!
Anne's food: En suverän matblogg med massvis av kanonbra recept som ni bara inte får missa. Som en extra bonus visar Anne ibland bilder på sina underbara katter!
Cleo: Cleo tipsar om allt vad gäller inredning och design och nya inlägg skrivs i en rasande fart vilket jag tycker är jätteroligt! Klart läsvärd!
Secondhandsisters: Anna bloggar om design, både nytt och gamalt och har massor av bra tips på var man kan få tag i secondhandgrejer!
Scrolla & sålla: Scrolla inspirerar med allt ifrån heminredning och konst till pyssel och mat!
Katten Pejst: Inredning, inredning och inredning utifrån en personlig vinkel! Också de små husdjuren får sin plats i hemmet :)
Perlan: Inspirerande blogg som uppdaterar ofta och bjuder på fina bilder! Pernilla är en glad o go bloggkompis!!
art[e]fact: Blogg som ger mersmak vad gäller design och konst på ett personligt vis!
Saravillfara: Inredningsblogg som man blir beroende av!!
Kix koll: En spännande blogg som ofta visar annorlunda & häftiga designprylar/möbler, från alla delar av världen.
Mandimoon: Designstuderande tjej boende i Spanien som skriver om allt möjligt med mycket humor och personlighet.
Carolangel: Bara av att komma in på sidan gör en glad! Mycket färg och roliga bilder blandat med personliga inlägg om allt mellan himmel och jord.
Inredning och pyssel: Anonym tjej men många tips för alla pysselglada och designfanatiker. Massor med härlig inredning och pysseltips. Mysig blogg.
Tinaminastina: En trebarnsmamma med ett härligt hem, varm och närvarande.
Cina med mera: Småbarnsmamma med pyssellust, har två härliga killar som gärna är med på kort.
Petra: Generös med bilder på sig själv och familjen.
Fridasfunderingar:sportintresserad, skriver om vardag och inredning.
Vardagslycka: Skriver om inredning och familjeliv!
Karro : Nybliven bloggare som gillar inredning, barhäng och laga mat
Sannas lilla vrå: Mysig blogg med härlig inredning och familjeliv.
Vicke: Skriver om familjliv, inredning och IKEA
Kitchenbloom: Saga! Inspiratör! Skriver om inredning, familjeliv, mm.
Camillas nya hem: Skriver om husbygge, inredning m.m
Perlan: Mycket heminredning och en förträfflig fotograf
TiniTott: Inredning, pyssel, foto och livet i allmänhet
Hemma hos Linnea: Om det mesta inom design och inredning och hemma-hos.
For the love of country: Om lantlig inredning, drömhus, loppis och hemma-hos.
Katterochpasta : Har otroligt fina kollage och är så duktig att få till bilderna!
Lilla My: Pitetjej som skriver och visar fina bilder!
Sofie: Också en pitetjej som skriver och visar bilder från sitt hem.
Julie K: Jättevackra bilder från Norge, på både djur, natur och fina saker för hem och trädgård.
Evelyn
PiaLotta: Tar ofta upp viktiga ämnen. Bra blogg med fina bilder.
Dumpad: Lite mer personlig blogg skriven av en ung, anonym tjej.
Mossfolk: Lite djur, lite natur och mycket vardagsliv.
Dagtätarum: Filosofi och livet på hög nivå
Arga mamman: Verkligt, ofta roligt och mycket nära
Lantliv: bosatt på en av de vackraste platserna i Sverige som lär mig bl a om det ekologiska livet
Persilja: en underbar fyrabarnsmamma med härlig galghumor (norrbottning!)
Aglio e olio: helt otroligt vacker foto- o matblogg skriven av en svensk tjej bosatt i Toscana
Under the boardwalk: en kreativ mamma som skriver om stort och smått
Dubbelörnen: Tankar och funderingar från Karl-Johansgården
Amatankar: Vardagsbetraktelser på ett roligt sätt.
Elisabet: En underbar blogg som berör både djup och yta, som har fantastiska bilder, och framförallt som framhäver de små ögonblicken och det förunderliga med livet.
Anne-Maj: Om livet som döv och nästan blind i de hörandes och seendes värld...
Drömhem: En inspirerande blogg som är fylld med snygga bilder! Duktig är hon på att fixa arrangemang och pyssla! Hon inreder även snyggt!
Pysselpinglan: En kreativ tjej med många pysseltips. Det finns även inredningsinspiration att hitta här.
Linas fina: Blogg om inredning, katter och annat smått och gott. Personliga inlägg med snygga bilder till! En trevlig blogg med många fina bilder på inredning, katter, pyssel och mycke annat. En fin variasjon finnes på bloggen.
Tankevågor: tar jættefina bilder man kan fordjupa seg i. Har ofta vackra djurbilder.
Guldkant på livet: en jættemysig blogg, med massor av bilder på hem, hus och trædgård.

Ha det bra! Amanda

101803-1086

101803-1086
101803-1085
Reslutatet av helgens shoppingräd; En grå extra lång t-shirt/klänning från H&M (Trend, 198 kronor) och ett armband till det otroligt trevliga reapriset tio kronor. Också från H&M. Tror jag är inne i någon slags armbandsperiod. På klänningen är det lite pyjamas-varning, men jag tror jag gillar den iallfall.

Visst känns det ibland som om att man är förkyld konstant. Jag är det. Känns det som. Ska äta lite kakor och sedan gå och lägga mig igen! Ha en bra dag!

Amanda

Le weekend

Helgen har till stor del spenderats med min snygga vän Amanda! Trevligt, trevligt! Den innehöll bland annat lite shoppning (jag köpte bland annat en fin klänning och ett tjusigt armaband), marshmallows-grillande och gitarrspel. Hehehe vad idylliskt det låter. Fint.

101803-1081101803-1082


Amanda, läs förövrigt hennes blogg här, bjuder på en gäst-outfit, iklädd Adidasjacka, Cheap Monday-jeans, t-shirt från Monki och skor från H&M! Fräscht säger jag! Nu ska jag återgå till min förkylning som börjar ta sig, blä!!

Amanda

Oh, Silence My Heart

101803-1057

Dagens låt: Let's not fall apart - David & the Citizens

Nu ska jag ut och prova bikinin! Adios

Snygga hår

101803-1062
Foto:
Face Hunter

Jag vill också vara fin i håret! Det blir aldrig bra när jag försöker. Mitt hår är så bångstyrigt och vill helst leva sitt egna lilla liv. Mittbena går aldrig, jag ser ut som en idiot. En gång provade jag plattång, men det hände absolut ingenting. Varje gång jag tar fram min locktång får jag bara en massa konstiga slingor som står ut på huvudet. Kanske har jag för dåligt tålamod...

101803-1066
Foto: http://www.fotolog.com/all_photos.html?user=am_lul&year=2007&month=1&day=1&view=month

Topshoplove

101803-1068

Igår fann jag de finaste skorna på Topshop. Dessvärre var de en aningens för små och de fanns bara kvar i storlek 36... men jag tog åtminstone en bild på dem så jag kan minnas dem för all evighet... ha ha.
På Topshops hemsida har jag hittat en del annat fint som jag spanade lite efter i affären men jag såg inte skymten av varken glasögonen, den härliga hatten eller skorna.
Men jag kom i alla fall hem med ett linne jag suktat efter länge.

 
  

Myror, hopp och brev

101803-1076

101803-1074

101803-1072

Ohlala! Några bilder som Olivia tog på mig i... onsdags var det nog? + En bild på en jobbig myra ute på vår veranda och en på ett läskigt brev jag fick idag. Men jag kom in på mitt förstahandsval, Estet Musik på Aranäs! Wiiiho!!
Just nu spanar jag in Modettes nya hemsida. Jag gillar den! De 100 första som blir medlem får någon slags present, trevligt! Snabba er på så kanske ni hinner!

Amanda

Fredag

101803-1059
Klänning och t-shirt, second hand
Skor och smycken, H&M


Fredagen den trettonde blev ingen dålig dag ska jag be att få tala om. Vaknade till Mika på radion och en mystisk dimma utanför fönstret. Skolan förflöt som en dans, hade två lektioner och däremellan var vi på en teaterföreställning. Sen for jag och mina vänner till stan och då min lön hade behagat att dyka upp på kontot just denna dag var shoppinglyckan givetvis gjord. Jag köpte bland annat världens största (den skulle mycket väl kunna användas som picknickfilt) och finaste sjal på Ragtime. Men jag har ju glömt att köpa Modette! Det är förmodeligen den enda otur jag jag fått erfara idag...
Olivia

101803-1061

Håll till godo

101803-196
 
Det går inte att ladda upp nya bilder för tillfället. Tråkigt... Bjuder på en favorit ur arkivet istället. Hoppas man kan gå klädd i nåt liknande snart igen!

Amanda

Fet uppdate

  

Tisdag
Jeans, Cheap Monday
T-shirt, second hand
Linne, skor och armband, H&M

Onsdag
Kofta, halsduk och väska, second hand
Jeans, skor, halsband och armband, H&M
Klänning, Fröken Söt (lillasyster Moas)

Torsdag
Klänning och väska, second hand
Hood, Karlssons
Leggings, Indiska
Halsband, armband och skor, H&M

För att få tyst på er som klagar på dålig uppdatering ger jag er här hela tre outfits från veckan som gått. Tycker att jag fick till en grym pose på bild nummer ett.
Hoppas ni mår bra! Nu ska jag återgå till livet!
Er Olivia


101803-1052

101803-1052
101803-1051
Kjol, Adnama. Parkas och t-shirt, H&M. Tigths, Indiska. Skor, Din Sko.

Får väl dra till med en bra låt; Lets not tell our sad stories - Hospitalle.
Mhm. Puss! Amanda

It pays to belong

101803-1051
101803-1049
Armband med stenar, Prickig Katt. Klocka, secondhand. Armband med fågel, H&M.
Ring, H&M. Blus, secondhand. Jeans, Fornarina.

Hoppas ni alla har haft en lika underbar tisdag som jag har haft (eller inte, heh).
Amanda

all the birds roll their eyes at me

101803-1049

Dagens låt: Shitty Weekend - Suburban Kids with Biblical Names

Little bird

101803-1040

 

Ville bara visa er lite smycken jag fyndat senaste tiden. Allt är second hand.
Idag är sista dagen på lovet och jag har jobbat, pluggat och ätit en underbart god middag. Nu är det dags att ta tag i studierna igen, har både prov och inlämningar på gång. Håhå jaja, ingen vila ingen ro.
Olivia

Sweet

Ge mig fina t-shirten från Burfitt, klänningen från Baum und Pferdgarten och skorna från Marc Jacobs (plus förmågan att gå i höööga klackar), tack tack!

  

Amanda

Siesta!

101803-1035

I slutet av maj går en härlig musikfestival av stapeln i Hässleholm i Skåne. Bland de bokade akterna finner man bland annat The Concretes, Familjen, Kristofer Åström, Laakso, Nikola Sarcevic, Salem Al Fakir, Shout Out Louds, Tingsek och The Plan. Bra grejer alltså! Och fler artister tillkommer. Det blir dans för fulla muggen vill jag lova! Läs mer här.

101803-1045
Illustrationer lånade från Siestas hemsida.


GLAD PÅSK!!

101803-1043

How come you're so pretty

101803-1038

Dagens låt: Philip - Life Without Buildings

Quasimodo

Någon sa att jag hade dålig hållning och att jag skulle sträcka på mig innan jag såg ut som Quasimodo. Jag baaah eeh va? Jag har ju underbar hållning! Sen har folk även påpekat att jag ser sur ut på bilderna... Stort frågetecken där också, höhöhö.

101803-1036101803-1037
Klänning, Adnama
Skinnjacka, secondhand
Skor, Wedins


Amanda

Klippklipp sy sy

101803-1035
Dagens låt: She moves in her own way - The Kooks

Det här gör jag idag!
Amanda

Tisdag och onsdag

101803-1031

Påsklovet flyter på. Igår var jag i Halmstad med far min och åt pannkakor, och inhandlade en underbar, grå herrkofta i 100% kashmir för 95 spänn, samt lite annat smått och gott. Idag har jag pluggat lite, sen var jag i stan och fikade och efter det for jag och mamma till IKEA där jag köpte ett antal lampor och ett par andra saker till mitt rum.

101803-1034
Jacka och halsduk, H&M
Klänning och leggings, Indiska
Väska, second hand
Skor, mormors gamla


Dagens låt får bli Slow West Vultures utav magnifika
Mountain Goats som spelar i Göteborg ikväll. Det hade man ju bra gärna velat se, men icke sa nicke, då var man tvungen att ha åldern inne så att säga.

101803-1033
Foto: Mark Van S

Danmark

101803-1030
Foto:
gallery.hd.org

Om ungefär en månad far jag och ett par vänner till Köpenhamn. Tänkte bara höra med er om ni har några bra tips på shopping, caféer och så vidare?
Olivia

Roe and young

101803-1030
Dagens låt: Roe and young - The Federales

Dagens tips är mina kompisars band The Federales! Dom är jättebra, lyssna på deras musik
här. Bara två låtar ligger uppe än så länge men det kommer fler! Lägg deras namn på minnet, hehe.

Sen angående klänningen... Jag får fundera över det där!
Amanda

Adnama-klänning

101803-1029
101803-1026

Här är en ny klänning som jag har sytt! Den består av en bit blommigt tyg och en omsydd t-shirt. Enkelt och fint, mycket volym så att man får plats!! Funderar på att kanske sy upp några sånna här till försäljning, om det är någon som eventuellt skulle vara intresserad får ni gärna säga till! Jag vet inte riktigt hur mycket den skulle kosta i sånna fall, kanske runt 300 kronor, eller är det för mycket? Eller för lite haha? Observera att det inte blir någon exakt kopia, modellen, färgen på t-shirten och mönstret på kjolen kan variera efter önskemål!

 

Amanda

101803-1024

 

Det blev inte mycket till shopping igår, köpte bara några små askar på Sorbet och klänningen från Myrorna på Hisingen för 20 kronor på barnavdelningen. Inte så tokigt ändå!



Amanda

Dagens

101803-1021
Klänning, t-shirt, sjal och väska, second hand
Leggings, Indiska (japp, jag och Amanda har ovetandes köpt likadana)
Armband, H&M
Skor, mormors gamla

101803-1022
Parkas, sjal och skor, H&M
Kjol, second hand
Leggings, Indiska

Idag har Olivia varit på picknick och Amanda har gjort ett besök hos frisören och sen var hon i stan. Gött med lov är just vad det är.
Puss!

Pushin' snow on the summer kids

101803-1020

Dagens låt: Butterscotch - CocoRosie

101803-1021
Foto:
event.is

In the corner of your mind

   
Kära Topshop... när jag får lön, då jävlar.

Jag är rädd för vatten

101803-1012
101803-1011

Tog en runda i staden idag med min lillasyster. Köpte en body med snygg ryggurringning (yessss) från Monki och fika. Trevligt! Åkte ner en sväng till vattnet och kollade lite på utsikten, också trevligt! Fast jag är rädd för vatten (förutom när det gäller att bada på sommaren), så fort jag kommer nära håller jag krampaktigt i mina saker och blir helt nervös! Det är så mörkt och djupt. Och så kan det ju finnas hajar!!! Hehe.
Idag är det första april, någon som har blivit lurad? Inte jag iallafall...


Väska och skinnjacka, secondhand
Tygskor, Din Sko
Tights, Indiska
Klänning, Adnama

Puss och kram /Amanda

101803-1009

101803-1009
Foto:
Face Hunter

Åh, vilken fin tjej! Koftan och klänningen och väskan och allt passar så bra ihop!

Dagens låt: Prego Amore - Erlend Øye

H&M-smycken

101803-998

101803-999

Döskallehalsband, clips och berlockarmband från H&M. Billigt och bra på allas vårat H&M.
Olivia