Muffins
Mumzzz, det här var gott! Massa choklad...
MJÖLKCHOKLAD- OCH BANANMUFFINS 8-16 stycken
200 g smör, rumstempererat
1,5 dl muscovadosocker (Vad är det? Jag tog rårörsocker. Vanligt funkar nog också)
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
6 dl vetemjöl
250 g mjölkchoklad
4 bananer
0,5 dl mjölk
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör, socker och vaniljsocker tills det blir ljust och fluffigt. Vispa sedan i ett ägg åt gången. Blanda de torra ingridienserna i en separat skål. Hacka chokladen ganska grovt och blanda med de mosade bananerna. Blanda med äggsmeten och rör ner mjölken. Blanda sedan allt med de torra ingridienserna. Skeda upp i smörade muffinsformar eller pappersformar. Baka muffinsen i ca 20 minuter.
Smaklig måltid!
Amanda
haha, va goda dom ser ut, fast jag inte är ett sånt stort fan på Muffins, Gillar bara smeten (A)
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS
mums, banan- och chokladmuffins är det bästa som finns!
åh amanda sluta frestas!
Åh, fy vad gott :)
Smaskens!
Hmmm looks delicious! I'm getting very hungry! :P
ser mumsiga ut!
Åååh, fett goda ju!
Åjåjåj satan så goda dom såg ut!
Åh muffins är så gott!
Gud vad goda de ser ut! Och nyttigs med va?!Eller? ;)
haha det där såpg inte lite gott ut?
Åh, detta känns som att jag mååste prova :p
Snuskigt gott! :) // Malin
å gud vad gott:) passar till mitt "bak"kollage jag postade igår!
Oh shit vad smarrigt det såg ut :)
Men usch vad fett , och gud så gott , me want!
åhhhh dom ser helt enkelt för smarriga ut! Och om du ville veta vad Muscovado socker är så är det ett speciellt socker (finns i alla mataffärer) som kommer från sockerrören och det smakar LITE lakrits aktigt.
fan vad rar-plagiat!
oh vad gott!!! måste göras omgående!!!!
så smöret ska alltså vara smällt och sedan blivit rumstempurerat ? Tänkte göra till min fars födelsedag : )
Tusan va gott det ser ut!
Mums!
Ska helt klart prova! Har bakat någraliknande men det var ett tag sen faktiskt. Är lite muffins-fantast.
Åhhhhhhh fefan var mumsigt!
Vad gott det såg ut! Man blir ju hungrig :)
Elin: Nej nej, det ska inte smältas först, bara rumstempererat :)
såg riktigt smarrigt ut! :)
jag som försökt att motstå godis hela dagen, nu blev jag jättesugen!
Ååååh det låter underbart gott, måste prova!!! (munnen vattnas) HAHA :D
Muscovadosocker är en lite nyttigare variant än rårörsocker, mer av skalet är kvar och det är ganska mjukt och fuktigt i konsistensen. Jag brukar köpa den ljusa varianten, har lite mer nötig smak än vanligt socker. Så, om man använder muscovado samt mörk choklad så blir det lite nyttigare och lite mer sting!!!
Ska man inte ha i bakpulver?
Lots of great info, keep up the good work!