They stare at me while I crave you


Minolta XEb

Framkallade en rulle film förra veckan. Bilderna är blandade från Paris i höstas till London i våras till nu i sommar typ. Måste fota lite mer analogt. Har typ glömt av hur man gör. Saknar min gamla fotolärare lite! Han var verkligen världens bästa fotolärare.
Amanda
Olivia och farmor i somras
Balen
Notting Hill (vet inte vad som hände där? Min tumme kanske)
Olivia
Finaste farmor!
Jessica i Paris i oktober
Vårblommor i Notting Hill
Becci snygg i Paris

But suddenly now I know where I belong, it's seven hundred miles and it won't be long

Från Way out West. Foto: Nina
Det här är stora lämna staden-helgen. Iförrgår sa vi hejdå till Jenny (Berlin), igår sa vi hejdå till Sara (Malmö). På lördag åker en som jag kommer sakna mycket och på söndag åker två av mina bästa vänner. Jag hatar farväl, så just nu känns allt ganska vemodigt. Kan någon sakta ner tiden liten, jag hinner ju inte med! Befinner mig någonstans mellan förnekelsestadiet och tårarna, närmare tårarna när jag lyssnar på den här spellistan.
Amanda

But when you hold me, I feel better


You should've come over cause it's not too late

Tror nästan att de två sista veckorna i augusti kan vara de bästa på hela sommaren. Kanske för att man vet att det alldeles strax är över så att man helt plötsligt verkligen förstår allt det fantastiska i det! Och luften som börjar bli lite klarare. Bra saker som jag underhåller mig med de sista dagarna: bad på Saltholmen både dagtid och nattid, avskedsfester (alla drar nu), skaffar blåmärken (mindre bra grej).
Amanda

Oh to see it with my own eyes

Lena Hoschek

Vill verkligen ha en nya kamera NU. Även fast jag vet att det är det är sjukt osmart av mig att köpa en just nu för om mindre än två veckor flyttar jag till London. Fast ändå, jag vill ju ha en bra kamera där liksom så att jag kan ta massa fina bilder! Den jag tänker på nu är Panasonic Lumix Gf1! Någon som har testat den?
Amanda

Way out West 2010 genom min kamera

Vi har kommit fram till att det här årets Way out West var ett av de bästa hitills! Det har utvecklats så himla bra sen det började. Jag ser redan fram emot nästa år.
Amanda
Vi inledde festivalen med att se JJ på Världskulturmuseet. Såhär mycket folk var det där! Spelningen kunde varit så mycket bättre om det hade varit bättre ljud.
Fredagen var en fin dag, men jag tog nästan inga kort förutom den här när vi är på väg till skogsfesten bredvid området (eftersom vi fick nog att kö till klubbarna redan under torsdagskvällen)
På lördagen spelade det så många bra band! Först ut var The Drums. Skitbra! Och söööta.
Då var vi nöjda!


Anna också!
En välförtjänt konsertpaus. Mattias och jag

Sedan var vi på Mumford & Sons, Girls, och lite här och där. Helt plötsligt blev det dags för Håkan att spela! Det var sjukt bra, en av mina bästa Håkan-spelningar, lätt.
Elin och Helin
Dansa
I väntan på La Roux satt vi på en brygga på backstageområdet och softade med den här utsikten, hälsade på änder och spanade in Alexander Skarsgård och sådär.
Sen gick vi till skogsfesten och där djade Jens Lekman. Här är han och Voita!

Heaven can wait and hell's too far to go

Jag är verkligen starstrucked efter den här helgen. Spottat det ena kända ansiktet efter det andra på festivalområdet, t.ex. Kate Bosworth och pojkvännen Eric Northman... eh, Alexander Skarsgård heter han kanske. Fast Martin träffade Charlotte Gainsbourg häromdan och det slår fan allt det.
/A

Söndag

Foto: Adam Fieber. Bilden har ingenting med inlägget att göra, men vad tusan. Sommar!!


På Håkan. Av Felicia

Så har den fjärde Way out West festivalen nått sitt slut! Förutom att jag var tvungen att dra till jobbet klockan tio imorse så har det varit en riktigt lyckad helg. Way out West måste ju lätt vara Sveriges bästa festival just nu. Även fast jag inte orkade köa till några klubbar förutom i torsdags då vi såg JJ (ja, jag valde JJ framför Slow Club. Fast jag ångrar mig!)
Igår var vi på efterfest i skogen istället, där Jens Lekman och två The Drums-killar djade! Mer om detta en annan gång... Ska ladda in bilderna i datorn nu.
Amanda

Lördag på way out

Hej på er! En bit bort spelar Shout out louds, men jag väntar på Mumford & sons. Olivia ska se Girls. Vi kallar numera festivalen för Way out stress, för det finns så mycket bra att se. Nu börjar dom! Puss, Amanda

Köpenhamn

I helgen var jag och Mattias i Köpenhamn. ÅHH vad jag vill flytta dit nuuuu. Älskar danskarna, och språket, och alla fina ställen. Tyvärr hade min favorit Café retro sommarstängt, men det betyder ju att jag måste åka snart igen.
/O




Lunch på café Salonen




Smörgåsarna var som små konstverk! Fast inte så goda tyvärr, haha.




Sen var vi tvungna att sitta på bänken utanför en stund, för där var så satans fint.






På hotellet.
På kvällen gick vi och åt på
Tony's. Pastan med hummer och musslor var den godaste pasta jag ätit i hela mitt liv. Och inga kort tog jag.


Söndag såg ut såhär, oavbrutet ösregn. Så det fick bli till att dricka varm choklad och svära lite över att COS inte var öppet. Sen åkte vi hem!

Sommarshopping

Fast man redan börjat tänka på vad man vill ha på sig i höst.
Skor från Myrorna. Sen när jag provade dem hemma så gick de sönder. Hur många gånger har inte det hänt med second hand-skor? Det är riktigt lurigt. Tror dock att jag lyckats limma ihop dem så att jag kan använda dem iallafall ett par gånger innan de går sönder igen.
Liten handsydd kavaj från King Kong Vintage i Mölndal.
Underkläder från Monki. Jag älskar verkligen Monkis underkläder!
Och en klänning från Monki också. Får se om jag behåller den...

Amanda

Will you hold my hand when I go?



Jävlar, såg precis att mina älsklingar Slow Club spelar på Way out West. Hurra för det såklart, men de spelar på torsdag 23.00 på Pustervik. 00.30 spelar jj på Världskulturmuseet, vilket betyder att man nog måste välja mellan de spelningarna, det kommer nog vara mycket folk på båda. Vad hade ni valt? Beslutsångest.
Amanda

Den senaste tiden:

Olivia och jag softar i tältet på Emmaboda
Damaris i gult
Fika i Falkenberg med pappa
Mmmm kolapaj på Falkmanska
Kommer sakna Elins lägenhet när hon flyttar till London. Men tur att jag också ska flytta till London, så behöver jag inte sakna Elin iallafall!
Bad med Jenny på Saltholmen, det blåste jättemycket och var molnigt i stan, så var typ bara vi där, gött!

But tell me now where was my fault in loving you with my whole heart

Olympus Pen. Foto Magnus Frödeberg

I höst tänker jag köpa en ny kamera! Åh, jag längtar. Äntligen få börja fota lite mer igen. Just nu använder jag en Canon Ixus, och jag tycker ändå att kameror i den serien har varit okej dag- och festkameror, men den jag har nu är verkligen såå dålig. Nästan allt blir brusigt och suddigt. Det ni får se här på bloggen är verkligen de få bilder som blir lyckade.

Jag är iallafall väldigt sugen på en Olympys Pen, men Lumix LX-4 verkar också bra. Någon som har eferanhet utav någon av dessa, eller har nåt tips på någon annan bra kamera?
Amanda

But my heart told my head, this time no

Det här kommer bli fint på Way out West! Men vad är grejen med att Girls, Shout out Louds, Mumford & Sons plus The Drums spelar typ samtidigt? Kommer bli stressigt.
Amanda

Tisdag

HEJ!
Det är verkligen helt sjukt längesedan jag bloggade nu, vet inte riktigt vad som hände men jag behövde nog lite bloggsemester! Jag tänkte faktiskt skrivit innan Emmaboda, men hur jag än försökte så kunde jag inte ladda upp några bilder. Kom på nu att filerna var för stora, ööh. Jaja, hoppas ni har en underbar sommar! Det har jag, även om jag jobbar mest hela tiden. Men detta är första sommaren på länge som jag inte kan räkna alla gånger jag har badat!
Jag vill också passa på att säga hej till alla fina läsare vi träffade under festivalen, puss på er och på er andra med. Nu ska jag kolla på True Blood, som jag längtar efter hela veckorna...
Olivia












The bluest eyes in Texas are haunting me tonight


Söndag

Hemma från Emmaboda! Jag har överlevt fyra år i rad, Olivia fem. Just nu känner jag mig lite färdig med festival (förutom Way out West om två veckor då), men det var kul. Bilder kommer! Vill passa på att säga hej till alla gulliga läsare som kom fram och hälsade också. Det är fint att ni fortsätter läsa!

Amanda
Chloe-kampanjer. Nu ska jag kolla på Boys Don't Cry, på tal om Sevigny.